Werkwijze

Wanneer je een fotoshoot boekt, is het fijn om te weten wat je kunt verwachten en hoe jij je kunt voorbereiden. Van fotografiestijl, locatie, mijn client closet, tot aan mijn werkwijze; ik vertel je er graag meer over.

Heb je een andere vraag? stuur me een berichtje en ik help je graag verder.

Alle infoRmatie over het boeken van een shoot & het verloop

Superleuk dat je een fotoshoot bij mij wilt boeken! Als je een berichtje hebt verstuurd via het contactformulier, email of via instagram, neem ik z.s.m. contact met je op. Hoe verder van te voren je boekt, hoe zekerder je bent van een plekje.
We spreken hierna samen een datum, tijd en locatie af.

Ongeveer een week voor de fotoshoot neem ik nog even contact met jullie op. Zijn er nog vragen? Wat voor weer geeft hij aan voor dé datum? Mocht er heel slecht weer voorspeld worden, dan kunnen we er voor kiezen om de shoot te verzetten. Zodra je een fotoshoot bij mij hebt geboekt stuur ik je graag mijn brochure met meer informatie en tips.

Voor de shoot

01.

Voor een newborn shoot kom ik bij jullie thuis foto's maken. Voor een shoot binnen is het belangrijk dat er genoeg daglicht aanwezig is. Beschikken jullie over minsten 1 ruimte waar genoeg daglicht aanwezig is, met 1 of meerdere grote ramen? dan moet het goedkomen. 

Indien gewenst kan er ook gekozen worden om een shoot op een buitenlocatie te doen. Ook dit geeft mooie foto's. Indien er slecht weer wordt aangegeven (regen/sterke wind) zal de shoot verplaatst moeten worden. 

Locatie

02.

Het is eindelijk zover! Ik weet dat het spannend kan zijn om voor de camera te staan, maar doormiddel van een ontspannen sfeer zorg ik dat jullie je op je gemak voelen. En op den duur zullen jullie (hopelijk) niet eens meer merken dat ik er ben.

It's shooting day!

03.

Een paar dagen na de shoot ontvang je van mij de factuur tegelijk met een preview van ongeveer 4 a 5 foto's! Nadat het bedrag is overgemaakt ontvangen jullie uiterlijk binnen 3 weken de foto's via een online galerij waarbij jullie de foto's kunnen bewonderen en het aantal foto's uit het gewenste pakket kunnen kiezen. Wil je foto's bijbestellen dan is dit ook mogelijk voor €7,50 per stuk. Heb je gekozen voor pakket Platinum dan krijg je alle foto's (minimum van 25 foto's) via Wetransfer toegestuurd en hoef je niet te kiezen.

Editing & oplevering

04.

Volgende

Werkwijze

Stijl en kleding zijn heel belangrijk tijdens een fotoshoot; je creëert er een bepaalde sfeer mee. De jurken van mijn client closet heb ik met zorg en liefde uitgekozen en passen bij mijn pure en warme fotografiestijl. Hierdoor hoef je zelf niets speciaals te kopen, maar dat mag natuurlijk wel.

Ook al bied ik een client closet aan, voel je vooral vrij om aan te trekken waar jij je fijn in voelt. Twijfel je? Ik geef graag stylingadvies en help je met een mooie outfit. 

Door de fijne stoffen zitten de jurken van mijn client closet mooi om je lichaam. De elasticiteit zorgt ervoor dat de jurken bij iedereen mooi staan, welke maat je ook hebt. Mijn jurken zijn ook geschikt als zwangerschapsjurken. Benieuwd welke jurken beschikbaar zijn? Klik dan op onderstaande knop.

Client closet: kies jouw favoriete jurk voor de fotoshoot

De perfecte locatie is voor iedereen anders: de een houdt van heide, de ander van bos of duinen. Ik ken talloze prachtige fotolocaties in en rondom Drunen en ik neem je graag mee om ze te ontdekken!

Heb je zelf al een mooie buitenlocatie in gedachten voor jouw fotoshoot? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Houd er wel rekening mee dat er een kilometervergoeding van 0,40/km geldt en dat er op de locatie voldoende schaduwplekken aanwezig zijn voor als het  zonnig weer is.

In de zomerperiode is de zon midden op de dag erg fel en staat dan ook hoger. Daarom fotografeer ik niet midden op de dag. In de vroege ochtend is wel mogelijk, maar bij zonnig weer is dit wel rond 8.30uur/9:00uur in de ochtend. In de herfst/winterperiode kan de shoot weer wat later in de ochtend plaatsvinden en weer vroeger in de avond, omdat de zon eerder onder gaat.

Foto locaties

bekijk de locaties

​Tijdens een newborn fotoshoot kom ik naar jullie toe of naar een gekozen buitenlocatie om foto’s te maken van jullie (pasgeboren) baby. Tijdens deze newborn shoot leg ik jullie als gezin vast, maar zal ik ook de baby alleen fotograferen met alle lieve kleine details die zo snel veranderen.

Tijdens een newborn shoot laten we ons leiden door de baby, er is dus ook alle tijd om tussendoor te verschonen of voeden, geen probleem! Zodra je weet dat je zwanger bent mag je contact met me opnemen. Ik houd dan tijd vrij rond de uitgerekende datum en zodra de baby geboren is mogen jullie mij een mailtje of berichtje via whatsapp sturen en dan plannen we de exacte datum.

Normaal gesproken kom ik bij een newborn shoot tussen de 2 en 3 weken na de geboorte, maar als jullie liever hebben dat ik eerder of later langskom is dat ook geen probleem en hoor ik het graag. Zelfs met een baby van een paar maanden oud is het nog heel leuk om een newborn shoot te doen!

Een newborn fotoshoot duurt meestal 1 tot 2 uur.


~ 1 à 1,5 uur fotografie 
~ Op buitenlocatie of gewoon thuis
~ 10 hoge resolutie beelden (zelf uit te kiezen)
~ Styling advies en gebruik client closet
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden (€10,-/per stuk)

* Reiskosten vanaf 10km: €0,40/km  


~ 1  à 2  uur fotografie
~ Op buitenlocatie of gewoon thuis
~ 20 hoge resolutie beelden (zelf uit te kiezen)
~ Styling advies en gebruik client closet
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden (€7,50,-/per stuk)

* Reiskosten vanaf 10km: €0,40/km  


~ 1 à 2 uur fotografie
~ Op buitenlocatie of gewoon thuis
~ Alle hoge resolutie beelden 
~ Styling advies en gebruik client closet

* Reiskosten vanaf 10km: €0,40/km  

Pakket Golden €249,-

Pakket Platinum €349,-

Pakket Silver €199,-

Info & prijzen

Terug naar overzicht

~ Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. 

~ De shoot wordt betaald in 2 delen. Bij het boeken wordt een voorschot van €50 aangerekend, na oplevering van de foto's betaal je het resterende bedrag.

~ Bij regen wordt de shoot verplaatst naar een andere datum in overleg.

~ De foto’s worden binnen 3 weken geleverd.

~ 15 hoge resolutie beelden zijn steeds inbegrepen. Losse foto’s kan je bijbestellen voor € 9,50 per stuk.

Goed om te weten

Terug naar overzicht

NEWBORN

Niets is zo bijzonder als een kindje dat in je buik groeit. Een periode zo bijzonder is zeker het vastleggen waard! De beste periode voor een zwangerschapsshoot is wanneer je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent.

Tijdens een zwangerschapsshoot leg ik jullie connectie vast met natuurlijk extra aandacht voor je mooie buikje. Verwacht tijdens de zwangerschap fotoshoot geen geforceerd gelach, maar met kleine opdrachtjes zorg ik ervoor dat jullie ontspannen en mooi op de foto komen te staan.

Een zwangerschapsshoot vindt bij voorkeur op een mooie locatie in de natuur plaats. Bij voorkeur in de avond als de zon wat meer ondergaat. Op dat moment hebben we prachtig zacht, flatterend licht wat voor een hele mooie sfeer zorgt. In de zomer gaat de zon vrij laat onder wat extra fijn is zodat een zwangerschap fotoshoot ook na werk/kantoortijd gepland kunnen worden!

Aangezien de zon midden op de dag erg fel is en hoog staat fotografeer ik niet midden op de dag, in de vroege ochtend is wel mogelijk, maar bij zonnig weer is dit rond 8.30/9.00uur en hebben we een locatie met genoeg schaduwplekken nodig.

Tijdens een zwangerschapsshoot heb ik ook een aantal zwangerschapsjurken die bij de fotoshoot gedragen kunnen worden.

~ 1 à 2 uur fotografie 
~ Op buitenlocatie of in de daglichtstudio
~ 15 hoge resolutie beelden (zelf uit te kiezen)
~ Minstens 2u nabewerking
~ Styling advies en gebruik client closet
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden
~ Webshop om fotoproducten te bestellen
~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Antwerpen

* Reiskosten vanaf 20km: €0,35/km  

Info & prijzen

Terug naar overzicht

~ Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. 

~ De shoot wordt betaald in 2 delen. Bij het boeken wordt een voorschot van €50 aangerekend, na oplevering van de foto's betaal je het resterende bedrag.

~ Bij regen wordt de shoot verplaatst naar een andere datum in overleg.

~ De foto’s worden binnen 3 weken geleverd.

~ 15 hoge resolutie beelden zijn steeds inbegrepen. Losse foto’s kan je bijbestellen voor € 9,50 per stuk.

Goed om te weten

Terug naar overzicht

ZWANGERSCHAP

Iedere periode is zo ontzettend bijzonder en -helaas- ook vaak maar erg kort. Met gezinsfotografie en een familie fotoshoot wil ik die momenten bevriezen en bewaren. Ik wil even de tijd op pauze zetten, zodat wanneer je volop in de volgende fase zit, je nog heerlijk kunt terugkijken op de voorgaande fase(s) van jullie gezinsleven.

Ik fotografeer op een verhalende, ongedwongen manier, zonder veel geposeer, maar wel met mijn hulp zodat jullie weten wat je moet doen. Denk aan lekker samen spelen, wandelen, knuffelen en extra kusjes. Op deze manier leg ik jullie vast zoals jullie zijn, met echtheid in plaats van geposeerde foto's tijdens de familiefotoshoot.

Voor jullie fotosessie kiezen we een mooie locatie in de natuur, bijvoorbeeld voor een familiefoto buiten. Bij voorkeur plannen we de fotoshoot in de avond, omdat dit prachtig zacht en flatterend licht oplevert en met een beetje geluk hebben we zelfs een magische ondergaande zon!

Aangezien de zon midden op de dag erg fel is en hoog staat, vermijd ik het fotograferen op dat tijdstip. In de vroege ochtend is het wel mogelijk. Samen kunnen we de locatie bespreken. Bij zonnig weer is het belangrijk om een locatie te kiezen met voldoende schaduwplekken.

In de zomer gaat de zon laat onder, dus zullen we wat later op de avond afspreken. Heb je kleine kinderen en geef je de voorkeur aan een wat vroeger tijdstip? Dan zijn de maanden maart, april, september en oktober echt perfect voor jullie gezinsfotografie! Natuurlijk kunnen we ook andere tijden bespreken.

~ 1 à 2 uur fotografie 
~ Op buitenlocatie of in de daglichtstudio
~ 15 hoge resolutie beelden (zelf uit te kiezen)
~ Minstens 2u nabewerking
~ Styling advies en gebruik client closet
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden
~ Webshop om fotoproducten te bestellen
~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Antwerpen

* Reiskosten vanaf 20km: €0,35/km  

Info & prijzen

Terug naar overzicht

~ Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. 

~ De shoot wordt betaald in 2 delen. Bij het boeken wordt een voorschot van €50 aangerekend, na oplevering van de foto's betaal je het resterende bedrag.

~ Bij regen wordt de shoot verplaatst naar een andere datum in overleg.

~ De foto’s worden binnen 3 weken geleverd.

~ 15 hoge resolutie beelden zijn steeds inbegrepen. Losse foto’s kan je bijbestellen voor € 9,50 per stuk.

Goed om te weten

Terug naar overzicht

Gezin

Verzenden

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier of via whatsapp en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

BOEK JOUW SHOOT

@tinytreasuresbycynthia

Volg me op Instagram

Menu