function initPage(){ }

Newborn

Prijzen

Ook goed om te weten

Portfolio

Info + PRIJZEN

Gefeliciteerd! Jullie klein wondertje is geboren.
​Dit bijzondere moment verdient het om vastgelegd te worden en dat doe ik met alle liefde tijdens een newborn shoot.

Deze periode brengt allerlei emoties met zich mee en de tijd - hoe cliché ook - vliegt voorbij. Maar de beelden zijn een herinnering voor een leven lang. Een herinnering aan jullie kindje, zoals het op dat moment ook echt is.

Boek je een newbornshoot samen met een zwangerschapsshoot dan krijg je het harmonicaboekje twv €50,- gratis erbij! Mijn werkgebied als fotograaf zit o.a. in Drunen, Vlijmen, Den Bosch, Heusden, Waalwijk, Tilburg, Breda, Kaatsheuvel e.o. Voor meer informatie over mijn werkwijze, zwangerschapsjurken tijdens de fotoshoot en locaties lees dan hier verder.


Werkwijze

NEWBORN Fotoshoot

Nadat je contact hebt opgenomen, kijken we samen naar je uitgerekende datum en blokkeren die in mijn agenda. De beste tijd voor een fotosessie is meestal 1 tot 3 weken na de geboorte. Maar als je kindje al wat ouder is en je wilt toch graag een fotoshoot, geen zorgen, we kunnen jullie verhaal vastleggen, zelfs als je baby al enkele maanden oud is.

Ik stuur je mijn brochure met alle details over hoe ik te werk ga, wat je het beste kunt dragen en nog veel meer.

Voor de shoot

01.

Voor een newborn shoot kom ik bij jullie thuis foto's maken. Voor een shoot binnen is het belangrijk dat er genoeg daglicht aanwezig is. Beschikken jullie over minstens 1 ruimte waar genoeg daglicht aanwezig is, met 1 of meerdere grote ramen? dan moet het goedkomen. 

Indien gewenst kan er ook gekozen worden om een shoot op een buitenlocatie te doen. Ook dit geeft mooie foto's. Indien er slecht weer wordt aangegeven (regen/sterke wind) zal de shoot verplaatst moeten worden. 

Locatie

02.

Op de dag van de fotoshoot praten we even kort over wat er gaat gebeuren en zoeken we het meest geschikte plekje in huis voor de foto's. We maken foto's gedurende 1 tot 2 uurtjes, zonder te haasten. We creëren een ontspannen sfeer en er is geen goed of fout. Vandaag draait alles om jullie kindje en jullie gezin, dus we volgen jullie tempo!

It's shooting day!

03.

Een paar dagen na de shoot ontvang je van mij een preview van ongeveer 4 a 5 foto's! Uiterlijk binnen 3 weken ontvangen jullie de foto's via een online galerij waarbij jullie de foto's kunnen bewonderen en het aantal foto's uit het gekozen pakket kunnen kiezen. Er is alijd de mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen en mocht je het leuk vinden kun je een mini-harmonicaboekje erbij bestellen, tenzij je zowel een zwangerschapsshoot als newbornshoot geboekt hebt, dan krijg je deze er gratis bij!  Mocht je hier meer informatie over willen, geef dit dan gerust aan.

Editing & oplevering

04.

Volgende

Werkwijze

Ook goed om te weten...

Verzenden

Yes, je bent enthousiast! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier of via whatsapp en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

BOEK JOUW SHOOT

Fijn contact en prachtige foto's. Cynthia zorgt ervoor dat de kinderen zich fijn en vertrouwd voelen waardoor de foto's prachtig zijn. Leuke foto's als eindresultaat

Andy & Chantal

@tinytreasuresbycynthia

Volg me op Instagram

Menu