function initPage(){ }

Zwangerschap

Prijzen

Zwangerschapsshoot

~ 1 à 2 uur fotografie
~ Op buitenlocatie
~ 30 hoge resolutie beelden (zelf uit te kiezen)
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden (€8,50,-/per stuk) en een harmonicaboekje voor €50,- extra
~ Styling advies en gebruik client closet
* Reiskosten vanaf 10km van postcode 5152: €0,40/km

pakket PLATINUM

~ 1 à 1,5 uur fotografie
~ Op buitenlocatie 
~ 20 hoge resolutie beelden (zelf uit te kiezen)
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden (€8,50,-/per stuk) en een harmonicaboekje voor €50,- extra
~ Styling advies en gebruik client closet
* Reiskosten vanaf 10km van postcode 5152: €0,40/km

Pakket GOLDEN 

~ 1 à 1.5 uur fotografie
~ Op buitenlocatie
~ 10 hoge resolutie beelden (zelf uit te kiezen)
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden (€8,50,-/per stuk) en een harmonicaboekje voor €50,- extra
~ Styling advies en gebruik client closet
* Reiskosten vanaf 10km van postcode 5152: €0,40/km: €0,40/km 

Pakket sILVER

Boek een shoot!

* optioneel bij te bestellen: Harmonicaboekje voor €50,-
kies je voor zowel een zwangerschapshoot en een newbornshoot tegelijk dan krijg je het harmonicaboekje twv €50,- gratis erbij 

€239,-

€319,-

€279,-

Nadat jullie de fotosessie hebben geboekt, plannen we samen een geschikte datum voor de shoot. Onze fotosessie vindt plaats op een buitenlocatie in de natuur, dus we moeten rekening houden met het weer.

De ideale periode voor zwangerschapsfoto's is meestal tussen de 30e en 35e week van je zwangerschap. Het is dus verstandig om je fotosessie op tijd te boeken, zodat we wat flexibiliteit hebben om de juiste datum te kiezen.

Jullie ontvangen een handige gids met gedetailleerde informatie over mijn werkwijze, kledingtips, locatieadvies en nog veel meer.

Voor de shoot

Op de dag van de fotoshoot ontmoeten we elkaar op de buitenlocatie en bespreken we samen welke soort foto's we gaan maken. Indien gekozen voor de jurken uit mijn client closet is er de mogelijkheid voor kledingwissel. Draag hierbij passend ondergoed.

We nemen alle tijd om foto's te maken van jou en, als je dat wilt, je gezin (partner en/of kinderen). De focus ligt op je prachtige zwangere buik waar jullie baby zich ontwikkelt, en de liefde voor dat kleine wonder.

DE SHOOT

02.

Een paar dagen na de shoot ontvang je van mij een preview van ongeveer 4 a 5 foto's! Uiterlijk binnen 3 weken ontvangen jullie de foto's via een online galerij waarbij jullie de foto's kunnen bewonderen en het aantal foto's uit het gekozen pakket kunnen kiezen. Er is alijd de mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen en mocht je het leuk vinden kun je een mini-harmonicaboekje erbij bestellen, tenzij je zowel een zwangerschapsshoot als newbornshoot geboekt hebt, dan krijg je deze er gratis bij! Mocht je hier meer informatie over willen, geef dit dan gerust aan.

EDITING & OPLEVERING

03.

Volgende

Werkwijze

  • Alle prijzen zijn inclusief 21% btw tenzij anders vermeld.
  • Als er gekozen is voor een buitenlocatie wordt bij regen of stevige wind de shoot verplaatst naar een andere datum in overleg.
  • Reiskosten vanaf 10km vanaf mijn woonadres (5152VN, Drunen) zijn: €0,40/km. Eventuele parkeerkosten worden door de klant betaald.
  • Er wordt vooraf een brochure met jullie gedeeld met meer informatie over kleding, locatie en werkwijze.
  • Binnen drie dagen een prachtige preview zodat je alvast een idee krijgt van hoe de foto's zijn geworden.
  • Binnen 3 weken ontvang je jouw persoonlijke galerij waar jullie je favoriete foto's kunnen uitkiezen die corresondeert met jouw gekozen pakket.
  • Mogelijkheid om een mini-harmonicaboekje bij te bestellen voor €50 euro. Indien je voor zowel een zwangerschapsshoot en een newbornshoot kiest, krijg je deze er gratis erbij!
  • Door een shoot te boeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Dit houd o.a. ook in dat ik de beelden zowel online als offline mag gebruiken voor promotie doeleinden.. Wil je dit niet, geef dit dan van te voren aan.

Ook goed om te weten...

Verzenden

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier of via whatsapp en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

BOEK JOUW SHOOT

Let's create memories

@tinytreasuresbycynthia

Volg me op Instagram

Menu