function initPage(){ }

GEZIN

Prijzen

Ook goed om te weten

Portfolio

Info + PRIJZEN

Even stilstaan bij jullie als gezin. Want waarschijnlijk hebben jullie wel foto’s van elkaar en van de kinderen, maar niet waar jullie allemaal samen op staan.

Met een familie fotoshoot van je gezin gaan we op een buitenlocatie in alle ontspanning aan de slag om jullie gezin vast te leggen. We zetten de tijd even stil, als herinnering voor later. Tijdens de gezinsshoot spelen we spelletjes en voeren we kleine opdrachtjes uit, waardoor de mooiste beelden vanzelf ontstaan. We wisselen dit af met intieme momenten waarin jullie knuffelen en gezellig met elkaar kletsen.

Gezinsfotografie is met kinderen vanaf de leeftijd van 1 jaar en max 6 personen. Ieder persoon extra is €15,- Voor meer informatie over mijn werkwijze, client closet en locaties lees dan hier verder. 


Werkwijze

GEZIN fotoshoot

~ 1 à 2 uur fotografie
~ Op buitenlocatie
~ 30 hoge resolutie beelden (zelf uit te kiezen)
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden (€8,50,-/per stuk) en harmonicaboekje voor €50,- extra
~ Styling advies en gebruik client closet
* Reiskosten vanaf 10km: €0,40/km  

PLATINUM €319,-

~ 1 à 1,5 uur fotografie
~ Op buitenlocatie
~ 20 hoge resolutie beelden (zelf uit te kiezen)
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden (€8,50,-/per stuk) en harmonicaboekje voor €50,- extra
~ Styling advies en gebruik client closet
* Reiskosten vanaf 10km: €0,40/km  

GOLDEN €279,-

~ 1 à 1.5 uur fotografie
~ Op buitenlocatie
~ 10 hoge resolutie beelden (zelf uit te kiezen)
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden (€8,50,-/per stuk) en harmonicaboekje voor €50,- extra
~ Styling advies en gebruik client closet
* Reiskosten vanaf 10km: €0,40/km 

SILVER €239,-

BOEK EEN SHOOT!

* optioneel bij te bestellen: Harmonicaboekje voor €50,-

Nadat jullie de fotosessie hebben geboekt, plannen we samen een geschikte datum voor de shoot. Onze fotosessie kan plaatsvinden op een buitenlocatie in de natuur, dan moeten we rekening houden met het weer, of bij jullie thuis.

De ideale timing om een shoot op een buitenlocatie te doen is tijdens het gouden uurtje van de dag: ofwel heel vroeg, ofwel heel laat op de dag.

Jullie ontvangen een handige gids met gedetailleerde informatie over mijn werkwijze, kledingtips, locatieadvies en nog veel meer.

Voor de shoot

01.

Op de dag van de fotoshoot ontmoeten we elkaar op de buitenlocatie of bij jullie thuis en bespreken we samen welke soort foto's we gaan maken. We hebben wat eenvoudige stylingelementen bij de hand, zoals een kleedje.

We nemen voor deze shoot ook de tijd en ik houd ervan om op een ongedwongen manier de foto's te maken. Hierdoor krijg je juist die leuke spontane momenten waar jullie zo fijn naar terug kunnen kijken.

DE SHOOT

02.

Een paar dagen na de shoot ontvang je van mij een preview van ongeveer 4 a 5 foto's! Uiterlijk binnen 3 weken ontvangen jullie de foto's via een online galerij waarbij jullie de foto's kunnen bewonderen en het aantal foto's uit het gekozen pakket kunnen kiezen. Er is alijd de mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen en mocht je het leuk vinden kun je een mini-harmonicaboekje erbij bestellen. Mocht je hier meer informatie over willen, geef dit dan gerust aan.

EDITING & OPLEVERING

03.

Volgende

Werkwijze

  • Alle prijzen zijn inclusief 21% btw tenzij anders vermeldt.
  • Als er gekozen is voor een buitenlocatie wordt bij regen of stevige wind de shoot verplaatst naar een andere datum in overleg.
  • Reiskosten vanaf 10km vanaf mijn woonadres (5152VN, Drunen) zijn: €0,40/km. Eventuele parkeerkosten worden door de klant betaald.
  • Er wordt vooraf een brochure met jullie gedeeld met meer informatie over kleding, locatie en werkwijze.
  • Binnen drie dagen een prachtige preview zodat je alvast een idee krijgt van hoe de foto's zijn geworden.
  • Binnen 3 weken ontvang je jouw persoonlijke galerij waar jullie je favoriete foto's kunnen uitkiezen die correspondeert met jouw gekozen pakket.
  • Door een shoot te boeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Dit houd o.a. ook in dat ik de beelden zowel online als offline mag gebruiken voor promotie doeleinden.. Wil je dit niet, geef dit dan van te voren aan.

Ook goed om te weten...

Verzenden

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier of via whatsapp en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

BOEK JOUW SHOOT

Glenn en Simone

Het belangrijkste: we hebben prachtige foto's gehad van Cynthia. Zowel onze newborn shoot als gezin shoot heeft hele mooie plaatjes opgeleverd. Daarnaast voelde het tijdens de shoots heel ongedwongen en voelden we ons erg op ons gemak! Het contact met Cynthia, via mail, maar ook in het echt, voelde goed.

@tinytreasuresbycynthia

Volg me op Instagram

Menu