function initPage(){ }

Jouw fotograaf & creatieve partner-in-crime.

Hi, Ik ben Cynthia

OVER mij

Samen met mijn man en kat woon ik in het mooie Drunen in Brabant. Buiten zijn is een van mijn favoriete bezigheden. Ik houd ervan om te gaan wandelen, fietsen, reizen en daarbij natuurlijk te fotografen, ook bordspelletjes vind ik erg leuk om te doen.

De grootste passie van mijn vriend en mij is reizen! Ik geniet van elk moment dat we meemaken. Of het nu de interactie is met de lokale bevolking of een iconisch gebouw, ik vind het altijd leuk om dit te fotograferen zodat wij hier naar kunnen terugkijken. Op deze pagina lees je onder andere mijn missie en mijn verhaal.

In het hectische ritme van het leven vliegt de tijd razendsnel voorbij. Die betoverende zwangere buik, dat onbeschrijfelijke gevoel als je je kleintje tegen je aan houdt? Het lijkt wel alsof het gisteren was, maar die fase gaat zo snel voorbij. En je baby'tje, dat eerst zo klein en fragiel was, verandert binnen een week in iets compleet nieuws. En dan hebben we het nog niet eens over een jaar later...

Als voormalig kraamverzorgende heb ik de eer gehad om bij de geboorte van vele baby's aanwezig te zijn en gezinnen te ondersteunen. Die ervaring heeft mijn liefde voor spontane momenten gevormd. Nu deel ik die passie via mijn lens, vastleggend wat echt telt.Dat is waarom ik met mijn camera die kostbare momenten wil vastleggen. Die buik, de onvergetelijke hoogtepunten van het moederschap - ik wil ze voor je bevriezen op beeld. Zodat je ze nooit vergeet.

Ik begrijp dat het vaak drukke en chaotische leven ouders ervan kan weerhouden écht stil te staan bij en te genieten van deze unieke momenten. Daarom is mijn fotografie meer dan alleen beelden vastleggen; het is een missie om te helpen deze momenten te bevriezen in de tijd. Mijn camera fungeert als een tijdmachine, die je terugbrengt naar die prachtige periodes en er voor zorgt dat je deze waardevolle herinneringen kunt bewaren en kunt koesteren, zodat je altijd kunt terugkijken en herinneren hoe bijzonder het werkelijk was.

Tijdens de fotoshoot geef ik subtiel aanwijzingen en opdrachten om dit soort heerlijke, spontane momenten te creëren. Het draait allemaal om plezier hebben en jezelf kunnen zijn, en dat straalt dan ook af in de foto's. Dus laten we samen lachen, genieten en onvergetelijke herinneringen vastleggen tijdens een newborn shoot, zwangerschap fotoshoot of familie fotoshoot!

LET'S MAKE MEMORIES TOGETHER! 

"Een herinnering aan jou, je kindje en je gezin geven zoals het op dat moment is"

MIJN missie

ligt op de bank altijd onder een kleedje / houdt van lekker eten / dierenvriend / dol op reizen / creatief / favoriete film is Lord of the Rings / kan enorm genieten van een boek lezen (meest ideale setting erbij; met regen en onweer op de achtergrond)

FUN FACTS

Ik vind het leuk om verschillende aspecten van fotografie te doen (gezinsfotografie, zwangerschapsfotografie, newbornfotografie en motherhood shoots), omdat ik hierdoor telkens andere manieren van fotograferen kan toepassen. Het leuke is dan ook om bij verschillende fases in het leven mensen te kunnen helpen! Ik fotografeer vanuit mijn gevoel, alleen dan kan ik de connectie maken met mezelf en de persoon die ik fotografeer. Geposeerde foto's is niet mijn ding. Ik houd juist van de ontspanning en de mooie momenten die daaruit voort komen.

Momenteel werk ik als doktersassistente, maar hiervoor heb ik een aantal jaar als kraamverzorgende gewerkt en heb hierdoor al vele bijzondere familiemomenten meegemaakt. De komst van een baby, zijn unieke momenten die het verdienen om vastgelegd te worden, maar die ook in alle hectiek van het alledaagse leven soms ook vergeten worden om te maken en hierbij help ik jullie graag in mee! Mijn werkgebied als fotograaf zit o.a. in Drunen, Vlijmen, Den Bosch, Heusden, Waalwijk, Tilburg, Breda, Kaatsheuvel e.o.

MIJN VERHAAL

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen.

@tinytreasuresbycynthia

Volg me op Instagram

Menu