Boek online

In de onderstaande online kalender kan je heel makkelijk terugvinden
wanneer ik plek heb voor een fotoshoot.

Zorg ervoor dat je de juiste kalender consulteert. Er is namelijk een kalender voor de Newborn shoots, en een aparte kalender voor alle Outdoor Shoots (Zwangerschap, Motherhood of Gezin)

Af en toe organiseer ik ook mini shoots. Dit zijn kortere shoot momenten van ongeveer 20 minuten op een buitenlocatie op een specifieke datum met tijdsloten. Houdt hiervoor ook zeker mijn instagram-pagina in de gaten.

Je kiest de datum en het tijdstip en volgt daarna de stapjes om je boeking af te ronden.
Lees ook zeker de instructies die je in de kalender kan terugvinden even door. Is er een specifieke maand nog niet beschikbaar? Stuur mij dan een berichtje. Heb je nog andere vragen dan kun je mij altijd een berichtje sturen!

Plan jouw fotoshoot

Boek nu online

We spreken af op het afgesproken tijdstip en locatie.

Tijdens de fotoshoot vind ik het belangrijk dat jullie je relaxed voelen. Geforceerd poseren, daar doe ik niet aan mee. Ik geef jullie kleine opdrachtjes om de shoot vlot te laten verlopen, maar verder gaan we gewoon op in het moment. Geen stress dus!03. DAG VAN DE FOTOSHOOT

Denk aan styling advies, mijn klantengarderobe waar je gebruik van kan maken en andere handige tips die het verloop van de shoot gemakkelijker maken. 

Nadat jullie geboekt hebben, ontvangen jullie van mij een uitgebreide brochure met allerlei tips ter voorbereiding van de fotoshoot.


02. BROCHURE MET TIPS & STYLING ADVIES

Na het boeken krijg je van mij een mail met bevestiging van je verzoek voor het boeken van de fotoshoot 

01. BEVESTIGINGSMAIL

What's next

Voor alle andere vragen kan je me bereiken via onderstaand contactformulier

6. Mijn vraag staat hier niet tussen, hoe neem ik contact op?

De annulatie-termijn voor een fotoshoot bedraagt 48 uur na betaling van het voorschot. Het voorschot wordt gezien als annuleringsbedrag en wordt nooit terugbetaald.

5. Wat als ik de shoot moet annuleren?

Zeker en vast. Ik beschik over enkele mooie jurken die je kan lenen tijdens de shoot. Na het boeken van een shoot ontvang je een uitgebreide informatiebrochure waar je mijn client closet items in kan terugvinden.

4. Kan ik gebruik maken van jouw client closet?

Na de shoot ontvang je binnen 3 weken de online galerij waaruit je de foto's kunt kiezen afhankelijk van het gekozen pakket. Nadat je de galerij ontvangen hebt kies je voor welk pakket je wilt gaan en hiervan stuur ik een factuur. Nadat deze betaald is, stuur ik de gekozen foto's in hoge resolutie naar je toe via WeTransfer.

3. Hoe verloopt de betaling van de shoot?

Plekjes kunnen hard gaan en daarom raad ik je aan om minstens 2 à 3 maanden op voorhand te boeken. 

2. Hoeveel van tevoren kan ik het beste boeken?

In principe gaat de shoot gewoon door bij bewolkt weer. Bewolking is eigenlijk meer gewenst dan shooten in sterk zonlicht. Voorspellen ze regen? Dan bespreken we samen een nieuwe datum voor jouw shoot.

1. Wat bij slecht weer op de dag van de fotoshoot?

Veelgestelde vragen

Verzenden

Super leuk dat je me hebt gevonden! Wil je graag een shoot boeken of heb je een vraag? Stuur mij via onderstaand formulier of via whatsapp een berichtje en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Klaar om je mooiste momenten te laten vastleggen?

@tinytreasuresbycynthia

Volg me op Instagram

Menu