function initPage(){ }

Motherhood

Prijzen

Ook goed om te weten

Portfolio

Info + PRIJZEN


Het ervaren van het moederschap is een ware gedaanteverandering, en de onvoorwaardelijke liefde die je als moeder voor je kleintje koestert, is haast niet in woorden te vatten. Dit pakket is speciaal samengesteld voor de moeder die graag een prachtige herinnering op beeld wil laten vastleggen van haar kindje(s).  Een shoot om het moederschap te vieren. Soms hebben vaders wellicht minder interesse in een fotosessie, maar als moeder wil je wel graag die bijzondere momenten vereeuwigen. De Motherhood shoot biedt de mogelijkheid om die mooie en bijzondere momenten voor altijd vast te leggen.


Werkwijze

Motherhood Fotoshoot

Nadat je contact hebt opgenomen, kijken we samen naar een datum en blokkeren die in mijn agenda. Ik stuur je mijn brochure met alle details over hoe ik te werk ga, wat je het beste kunt dragen, mogelijke locaties, en nog veel meer.

Voor de shoot

01.

De shoot vindt op een buitenlocatie plaats. Check hiervoor mijn favorieten locatiesHeb je zelf een mooie locatie op het oog, stuur dan een berichtje en dan kunnen we kijken wat mogelijk is. Wil je foto's laten maken terwijl je jouw kindje liefdevol borstvoeding geeft, maar wil je dit liever in huis doen dan is dit ook mogelijk, stuur gerust een berichtje.

Locatie

02.

Op de dag van de fotoshoot praten we even kort over wat er gaat gebeuren en zoeken we het meest geschikte plekje uit voor de foto's. We maken foto's gedurende 1 uur zonder te haasten. We creëren een ontspannen sfeer en er is geen goed of fout. Vandaag draait alles om jou en je kindje(s), dus we volgen jullie tempo!

It's shooting day!

03.

Een paar dagen na de shoot ontvang je van mij een preview van ongeveer 4 a 5 foto's! Uiterlijk binnen 3 weken ontvang je de foto's via een online galerij waarbij je de foto's kunt bewonderen en je favoriete foto's kunt uitkiezen. Wil je toch meer foto's bijbestellen dan is dit mogelijk voor €8,50,-/per stuk.

Editing & oplevering

04.

Volgende

Werkwijze

Ook goed om te weten...

Verzenden

Yes, je bent enthousiast! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier of via whatsapp en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

BOEK JOUW SHOOT

Fijn contact en prachtige foto's. Cynthia zorgt ervoor dat de kinderen zich fijn en vertrouwd voelen waardoor de foto's prachtig zijn. Leuke foto's als eindresultaat

Andy & Chantal

@tinytreasuresbycynthia

Volg me op Instagram

Menu